Zakynthos – Csillagtúra kajakkal Odüsszeusz birodalmában

-
Spread the love for Zante

Details
Start:

August 19 - 10:00 pm

End:

August 26 - 10:00 pm

Event Category:

zante-events

Website:
Event Website
Organizer

Magyar Kaland - Sport Egyesület Nonprofit Szervezet (MAKASE)

Email: noreply@facebookmail.com Website: Organizer's Website

⭐ Tarts velünk egy igazán izgalmas kajaktúrára Odüsszeusz birodalmának szívébe… Két tapasztalt túravezető társaságában fedezheted fel a a Jón-tenger legdélebben fekvő szigetét, fantasztikus világát! Sok időt töltünk a sziget ikonikus motívumainak megismerésével, miközben káprázatos kalandok várnak rád e türkizkék világban. Alkalmad lesz lefotózni a kék barlangokkal tarkított partvonalat úgy, ahogy csak egy evezős láthatja. Beevezünk a Navagio-öbölbe, ami a világ egyik legszebb és legismertebb tengerpartja, majd a naplementét is megcsodáljuk száraz lábbal az öböl szikláinak tetejéről. A szél, a nap és a víz, megtisztít és feltölt. Nyolc nap teljes kikapcsolódás Odüsszeusz birtokán! 7 éjszakát töltünk egy 3 csillagos hotelben Zakynthos legnagyobb homokos tengerpartja közelében, ahonnan minden reggel útnak indulunk autóinkkal, hogy felkeressük a sziget legfestőibb régióit.

Kinek ajánljuk ezt a túrát? Családoknak, fotósoknak, baráti társaságoknak, magányos kalandoroknak, nem csak kezdőknek, akik szívesen kipróbálnák a tengeri kajakozást ebben a festői türkizkék világban.

📅 A túra időpontja: 2023. aug. 20 – aug. 27.

▶ Részletek és jelentkezés: https://www.kaland.sport.hu/celpontjaink/goeroegorszag/zakynthos-csillagtura-kajakkal-odusszeusz-birodalmaban

| MAKASE Team – https://www.kaland.sport.hu/

https://www.facebook.com/events/563207249019531/


Spread the love for Zante