UDSOLGT – Yinyogarejse til Zakynthos i Grækenland

-
Spread the love for Zante

Details
Start:

September 17 - 10:00 pm

End:

September 24 - 10:00 pm

Event Category:

zante-events

Website:
Event Website
Organizer

Yin Changes - Timetochange

Email: noreply@facebookmail.com Website: Organizer's Website

ET RETREAT ER GAVEN, DU GIVER DIG SELV…
og denne yogarejse til Zakynthos er en gave, som bare venter på at blive pakket ud.

Du vil få:

– En uge fyldt med tid til dig
– En uge, hvor du bare kan nyde alt det bedste, som Grækenland kan tilbyde: solskin, smukt hav og natur, dejlig mad og græsk gæstfrihed
– Skøn yinpower yoga morgen og eftermiddag/aften
– Hyggeligt samvær med de andre deltagere, men også alenetid, hvis du har brug for det

På denne rejse skal du dyrke skøn yinyoga i hotellets have eller hvor vi nu finder et dejligt sted til det. Det er ikke en uge med et meget stramt program med alverdens planlagte aktiviteter, men en uge, hvor du får mulighed for at slappe af og nyde, at du er på ferie.

Du skal bo på Hotel Iliessa Beach, som har en fantastisk beliggenhed direkte ud til havet i Argassi by. Der er derfor rig mulighed for at tage en forfriskende dukkert efter yogaen, og i løbet af dagen selvfølgelig. Du kan også slentre en tur i byen, sætte dig på en café og nyde den græske iskaffe Frappé eller en græsk salat.

Øens hovedby Zakynthos ligger en kort bustur fra hotellet. Det er i det hele taget nemt at komme rundt på øen med de lokale busser eller en taxa.
Bravo Tours tilbyder flere ture, hvor du kan komme ud og sejle og se øen fra vandsiden. Eller måske er en sejltur ud og se øens ”berømte” skildpadder noget som frister?

DET PRAKTISKE
Rejsen foregår fra mandag den 18. september til mandag den 25. september 2023.
Afrejse fra Billund eller København.

Hotel
Vi skal bo på Hotel Ilissia Beach, som ligger i Argassi by på øen Zakynthos. Hotel Ilissia Beach ligger helt ned til stranden og fra hotellets have er der en skøn udsigt ud over vandet.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse (standard): 8.799,00 kr.
EARLY BIRD!
Booker du din rejse senest 15. maj 2023 sparer du 800 kr. og så er prisen kun 7.999 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (standardværelse).

𝑂𝐵𝑆!! 𝐸𝑓𝑡𝑒𝑟 1/5 𝑓𝑟𝑖𝑔𝑖𝑣𝑒𝑠 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑑𝑣æ𝑟𝑒𝑙𝑠𝑒𝑟𝑛𝑒 𝑜𝑔 𝑝𝑟𝑖𝑠𝑒𝑛 𝑘𝑎𝑛 𝑖𝑘𝑘𝑒 𝑙æ𝑛𝑔𝑒𝑟𝑒 𝑔𝑎𝑟𝑎𝑛𝑡𝑒𝑟𝑒𝑠, ℎ𝑣𝑖𝑠 𝑣æ𝑟𝑒𝑙𝑠𝑒𝑟𝑛𝑒 𝑒𝑟 𝑠𝑜𝑙𝑔𝑡 𝑡𝑖𝑙 𝑎𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑠𝑖𝑑𝑒𝑛. 𝐻𝑣𝑖𝑠 𝑜𝑔 𝑛𝑎̊𝑟 𝑑𝑖𝑠𝑠𝑒 𝑣æ𝑟𝑒𝑙𝑠𝑒 𝑖𝑘𝑘𝑒 𝑙æ𝑛𝑔𝑒𝑟𝑒 𝑒𝑟 𝑡𝑖𝑙𝑔æ𝑛𝑔𝑒𝑙𝑖𝑔𝑒 𝑣𝑖𝑙 𝑑𝑢 𝑏𝑙𝑖𝑣𝑒 𝑡𝑖𝑙𝑏𝑢𝑑𝑡 𝑎𝑛𝑑𝑒𝑡 𝑣æ𝑟𝑒𝑙𝑠𝑒 𝑚𝑒𝑑 𝑓𝑥 ℎ𝑎𝑣𝑢𝑑𝑠𝑖𝑔𝑡 𝑚𝑜𝑑 𝑡𝑖𝑙𝑙æ𝑔.

Rejsen udbydes i samarbejde med Bravo Tours.

Jeg glæder mig til at give dig en skøn yinyogaferie ☯.

Kærligst Christina 💖

https://www.facebook.com/events/220711923788752/


Spread the love for Zante