Tabăra Mamă – Fiică (8-12+ ani)

-
Spread the love for Zante

Details
Start:

June 19 - 08:00 am

End:

June 26 - 11:00 am

Event Category:

zante-events

Website:
Event Website
Organizer

Georgiana Spataru

Email: noreply@facebookmail_com Website: Organizer's Website
Venue

Zakynthos Island

Zakynthos Island

Tabăra Mamă – Fiică este un proiect care a ajuns la ediția a X-a. De-a lungul anilor, sute de mame și fiice și-au adus relația și s-au (re)cunoscut una pe alta și din prisma comunicării deschise, alături de un grup de alte mame și fiice.

Această Tabără este dedicată mamelor cu fiice de vârstă între 8 – 12+ ani, care, împreună cu mamele lor, doresc să se privească în cea mai autentică oglindă a vieții lor: una pe cealaltă! Pentru mamele care au mai multe fiice, se vor raporta la vârsta celei mai mari.

Rezervările se fac în ordinea înscrierii și doar după participarea la o discuție telefonică/online cu formatoarea grupului.

Cine te invită?

Numele meu este Georgiana Spătaru și în 2013 am pus bazele comunității Exerciții de Fericire. La baza studiilor în psihologie am mai pus formări în psihologia familiei, dinamică de grup, psihologie organizațională, ThetaHealing, specializare în educație emoțională și spirituală pentru adulți și copii, constelații familiale, formarea în psihogenealogie și psihologie sitemică. Alături de fiica mea, Briseis, am conceput această Tabără din dorința de a ne da ocazia de a povesti, de a ne juca, de a ne pune în lumină atitudinile și comportamentele dintre noi și a le reface, în numele iubirii și al prieteniei. De-a lungul anilor, am adus în lume programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți și, am încredere în faptul că cele mai frumoase rezultate ale muncii mele se văd în oamenii care mă înconjoară, în munca mea și desigur, în ochii fiicei mele.Bris este instructor Yoga pentru copii și un ajutor de nădejde pentru toate fiicele care vor veni în Tabără.

În 2023, Tabăra pentru vârsta 8 – 12+ ani se desfășoară în Zakynthos, la Alykanas Village Hotel****, având la dispoziție un număr de 15 de camere, atât cu vedere la mare, cât și cu vedere la grădină. Camerele pot găzdui mamele cu una, două, trei sau patru fiice. Regimul de masă este demi-pensiune (mic dejun și cină).

PROGRAMUL TABEREI poate fi găsit aici: https://exercitiidefericire.ro/tabara-mama-fiica-4/

COST: 2200 până în 15.03 (pentru o mamă și o fiică. Prețurile pentru mamele cu două, trei sau patru fiice vor fi trimise separat.)

Inclus în preț:
– cazare 7 nopți pentru o mamă și o fiică. Pentru mamele cu mai multe fiice, se va trimte o ofertă suplimentară.
– regim de masă demipensiune (prânz și cină)
– bilet de avion București- Zakynthos
– materialele de lucru pentru Tabără
– programul de lucru al Taberei

Detalii de plată:
Pentru plata avansului până în 15 Martie, costul Taberei este 2200 euro. După 15 Martie, în eventualitatea în se găsesc camere disponibile, prețul este de 2400 euro.
Rata 1 – 250 euro avans (max. 15 martie 2023)
Rata 2 – 750 euro (max. până în 20 aprilie 2023)
Rata 3 – 900 euro (max. până în 20 mai 2023)
Rata 4 – 300 euro (max. până în 10 iunie 2023)

ÎNSCRIERI: https://forms.gle/xWvMt5f4yMs5izZv6

https://www.facebook.com/events/595966395677456/


Spread the love for Zante