Helande Yoga Resa till Zakynthos

-
Spread the love for Zante

Details
Start:

September 2 - 02:00 pm

End:

September 9 - 08:00 pm

Event Category:

zante-events

Website:
Event Website

Följ med Shamanerna Victor Forselius och Marie Palmlöf på en inspirerande och helande resa till den grekiska ön Zakynthos.

Föreläsningar – Meditationer – Yoga – Energimedicin

Victor och Marie arbetar med Inka Shamansk Energimedicin. Victor har vandrat vid Q´ero folkets sida i över 12 år & guidats genom en uråldrig tradition av visdom, healing och djup personlig utveckling. Victor är en populär föreläsare/ kursledare som med djup visdom guidar människor till att förstå och på nytt få uppleva fysisk, emotionella och själslig hälsa.

Marie är Victors assisterande shaman under kurser & har praktiserat traditionen i 9 år samt håller egna workshops och yogaklasser. Hon är cert. Kundaliniyogalärare. (KRI International Teacheryogi training by Yogi Bahjan). Hon för in hjärtats väg djupt in i yogans rörelser med ödmjukhet. Med djupt helande vibrationer guidar hon oss genom meditativ sång och själslig sötma.

KURSPROGRAM:
Dessa dagar lyfter vi livets gåvor till medvetenhet. Som shamaner vandrar vi inte för att vara övernaturliga andliga varelser utan snarare trycker på hur fantastiskt det är att få vara människa och fullt vid liv. En shamans resa handlar om att återfå rätt relation till livet och med fantastiska verktyg från uråldriga kulturer lära oss att genom balans och vilja, leva & skapa det.

Denna vecka arbetar vi tillsammans genom glädje, ödmjukhet, sötma och kärlek. Vi möts som grupp vid klarblått hav och varma stränder och lyfter den semester som du längtat efter. Res bort för din skull, ladda batterierna och väck djupare glädje till din livsresa och livet där hemma. Du väcker din relation till liv genom vackra yogapass hållna av Marie Palmlöf. Återkoppla din relation till livet genom vackra och berörande föreläsningar av Victor Forselius.

Genom energimedicin, ceremoni och meditation lyfter du sedan denna vackra kombination till en helig upplevelse.

Tillsammans med vår fantastiska arrangör Helena Carlson vill vi ta dig till en vacker plats där sköldpaddor häckar i solnedgången, en plats där du får mer än en semester. Vi vill ge dig en själsligt oförglömlig upplevelse och ta dina skrattgropar och magmuskler till en helt ny nivå. Som shamaner tar vi vårt arbete väldigt seriöst, men oss själva inte alls seriöst. Låt oss få det bästa av alla världar och mötas genom glädje, kärlek och ömsesidighet. Låt oss skapa en vecka som känns som en evighet.
———————————————
Kundaliniyoga är en kraftfull helhetsyoga som balanserar dig både mentalt och emotionellt. Den stärker ditt nervsystem, din kropp och även din relation till andlighet och intuition.

Vi håller mycket fokus på andning, vila och återhämtning men också att skapa uthållighet och styrka. Denna yogaform passar alla oavsett ålder eller kön. 90% av yoga är faktiskt bara att du dyker upp och säger ja till dig själv.

Yogisk livsstil är inte nödvändigtvis tända ljus, vita eller en visst sorts kläder. Inte heller att kunna stå på huvudet och utföra avancerade ställningar. Yogisk livsstil är de små stegen du tar varje dag för ökad medvetenhet. Marie och Victor guidar dig till att lyssna på din kropp och arbeta utifrån dina egna förutsättningar.

LOGI:
Kursen är på Dimaras Apartments som ligger i den lilla byn Porto Roma bara 3 minuter bort från det kristallklara havet och Porto Roma Beach. Vi bor ca: 20 minuters promenad ifrån stranden Gerakas Beach där den fridlysta jättehavssköldpaddan Caretta Caretta häckar. Det finns här en handfull små traditionella grekiska tavernor i närheten. Detta är en populär del av Zakynthos med relativt små boenden som snabbt blir bokade långt i förväg så tveka inte för länge om du vill följa med oss på din livs resa!

Kursavgift : 6500:- inkl. 6 % moms
Flygbiljett fr. ca: 3500:- t.o.r. direktflyg med Airtours. www.airtours.se
Boende från. ca: 1500:- – 8000:- beroende på boendealternativ.

<3 Välkommen att boka din plats 2022! <3 https://www.facebook.com/events/265050544991110/


Spread the love for Zante