Grecia, CRETA – Vacanta Reconectare prin Yoga

-
Spread the love for Zante

Details
Start:

June 23 - 07:30 am

End:

June 30 - 04:00 pm

Event Category:

zante-events

Website:
Event Website
Organizer

Emanuel Enache

Email: noreply@facebookmail.com Website: Organizer's Website
Venue

Crete, Greece

Crete, Greece

Vacanta de Reconectare si Revitalizare prin Yoga in CRETA – Grecia – 17 – 24 iulie 2023

https://traineryoga.blogspot.com/2022/05/vacanta-de-reconectare-si-revitalizare.html
https://fb.me/e/1Qvi2m2jB

Kalimera din nou dragilor, pentru o tabara spirituala dedicata Reconectarii cu fiinta noastra, sub amprenta celor 3 R: Relaxare, Reconectare si Reintinerire! Am ales anume, aceasta insula din Grecia, CRETA, renumita pentru energia sa speciala asupra reconectarii la sufletul nostru prin mirifica sa natura, fiind si insula preferata a lui Artemis si Apollo! Ii vom descoperi impreuna filoanele si secretele energetice, din care ne vom incarca apoi si rezervele noastre energetice, sufletesti si spirituale! Este printre putinele locuri admise ca fiind Blue Zone si Blue Beauty ale planetei!

Am pregatit ceva special, ca de fiecare data si pentru aceasta tabara – tehnici yoghine specifice de reintinerire pentru fiecare chakra: din hatha yoga – vom aborda celebra tehnica de activare a vitalitatii – Prithivi Namaskar, care este o premiera pentru lumea europeana, cat si tehnici de pranayama, tehnici dinamice din Vinyasa Yoga, dar si tehnici relaxante din Yin si Restorative Yoga, de Yoga vederii si meditatii cu elementele naturii, pentru activarea fiecarei chakre! Vom practica aceste tehnici dimineata pe plaja, intre orele 8 si 9,30, ca si in tabara din insula Aeghina.

Dupa masa veti putea participa la seminarii de reconectare cu sufletul, cu sinele si cu corpul nostru. Vor fi sesiuni de raspunsuri si intrebari libere pe tema vietii spirituale, vision board si tehnici de vizualizare si respiratie holistica pe chakre, relaxare, regenerare si reinntinerire prin yoga, taoism si alchimie interna si multe tehnici noi. Si binenteles, fiind in Grecia ca vom aborda si Rugaciunea Inimii la cele 6 + 1 nivele ale sale.
Veti invata tehnici frumoase si puternice, care atat in tabara va vor incarca bateriile pentru tot anul, dar pe care apoi le veti putea practica si acasa, oricand! Corpul nostru are si aceste resurse de reinntinerire, pe care majoritatea dintre noi nu le accesam si nu le folosim! Pentru ca fiecare dintre noi poate sa ajunga la izvoarele enegiilor sale profunde, unice si reale, dincolo de teorie si de minte! Iar aceasta, tehnicile yoga o pot face cel mai bine:)

Pe langa vizitele pe care le vom face zilnic in insula la situ-rile istorice, la muzeele arheologice si folclorice din insula si la sfintele manastiri – multe cu icoane facatoare de minuni, vom vizita si baile termale din nordul insulei si vom acorda un timp special celei mai renumite plaje din Cipru! Iar seara poate sa ne gaseasca plimbandu-ne pe plajele insulei sau intr-unul din restaurantele grecesti, vestite pentru savoarea mancarurilor si ospitalitatea greceasca din insula!

Facilitator:
Emanuel Enache – trainer yoga acreditat international, fondatorul lui Harmony Yoga si promotorul Tarii Internationale a Yogai si a Institutului de Vizualizare Creatoare. Un yoghin ce a verificat prin practica sa directa, in ultimii 30 de ani, multe stiluri si forme de yoga si care preda de cativa ani Harmony Yoga – Yoga Armoniei si yoga personalizata, atat direct, cat si on-line, in tara, dar si in strainatate.

Nou: Pretul de participare in aceasta tabara spirituala de 7 zile este de 120 € de persoana, atat pentru romani, cat si pentru straini. Iar pretul de cazare este de 250 € de persoana, biletul de avion daca il luam cat mai din timp poate sa fie maxim in jur de 300 € de persoana. Putem ajunge la o suma totala in jur de 800 € de persoana.
Prima transa de bani este de 100 €. Iar a doua transa de 50 € va trebui achitata pana la 1 nartie 2023. Fiecare isi poate gasi cazare si transportul dupa cum doreste.
Se vor mai face inscrieri in tabara pana in ultima zi, chiar daca biletul de avion si cazarea vor fi atunci mai mari. Pentru orice modificare veti fi anuntati in timp util, fiecare participant, telefonic! S-ar putea ca data sa se modifice cu o zi, doua, in functie de cum gasim biletele de avion, dar vom stii din luna iulie aceasta. Preturile sunt foarte bune raportate la luna iulie! Pentru cei din grup care vor dori si alte cazari mai pretentioase avem deja oferte si poze si pentru aceastea.
Vom primi in acest grup persoane cu aspiratii spirituale, pline de bun simt si armonie ca sa ne simtim bine impreuna si sa fie o vacanta spirituala de neuitat! Ne rezervam dreptul sa alegem participantii, fie direct, daca ne cunoastem deja, nu va fi o problema, fie in urma unei discutii telefonice:) Pentru cursantii care vin din straintate li se va asigura translator in limba engleza. Locurile sunt limitate – deja jumatate din locuri anuntam de pe acum ca sunt ocupate!
Da, pot sa vina in aceasta tabara si alte persoane care pot insoti participantii, dar care sa nu doreasca sa participe la programul taberei. Doar ca va trebui, ca sa beneficieze si ei de reducerile care le putem obtine ca si grup la cazare si la biletele de avion, sa plateasca avansul din timp, ca toti ceilalti, impreuna cu o taxa de 50 €, pentru serviciile pe care le vom face si pentru ei. Prioritate la cazare o vor avea participantii directi la tabara, dar vom reusi, ca si pana acum, sa gasim solutii optime sa fie bine pentru toata lumea!
Se va pleca din Cluj Napoca cu destinatia Creta, in acest fel vom evita costurile suplimenatare daca am merge prin Atena.

Rezervari si alte detalii la tel: 0724828949. E-mail: emytraineryoga@gmail.com,
Fb: Emanuel Enache – Harmony Yoga Founder, Skype: Trainer Yoga Emy Emanuel, Instagram: Emy Trainer Yoga, Fb group: ۞ Freedom & Harmony Yoga ۞, Twitter: Emy Trainer Yoga, https://traineryoga.blogspot.com, http://internationalyogacountry.blogspot.ro/

Va asteptam cu drag! : )

https://www.facebook.com/events/334923440460589/


Spread the love for Zante