Καρναβαλική Ποδηλατάδα 2024

-
Spread the love for Zante

Details
Date:

February 25

Time:

07:00 am - 10:00 am

Event Category:

zante-events

Website:
Event Website
Organizer

Καρναβαλικη Ποδηλαταδα Ζακυνθου

Email: noreply@facebookmail.com Website: Organizer's Website
Venue

Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος

Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλική Ποδηλατάδα του Δήμου Ζακύνθου, στα πλαίσια του εορτασμού του Καρναβαλιού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμακίου.
Αφετηρία και εγγραφές ώρα 10:00 στην Πλατεία Σολωμού.
Έναρξη ώρα 11:00 μ.μ. από οδό: Λομβάρδου, Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου Βασιλικού, Οδό Ηρώων Υψολίθου, Επαρχιακή οδό Καλαμακίου-Λαγανά, Στάση στο CAFÉ-PLAISIR. Θα δοθούν πλούσια κεράσματα (χορηγία του Chef Ανδρέα Φλεμοτόμου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου, του εστιατορίου Stoupendo, του παιδότοπου airplay, του εστιατορίου Δίας και του Nutrilabb) θα ξεκουραστούν οι ποδηλάτες και θα συμμετέχουμε όλοι στα δρώμενα του χωριού (Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Ζακύνθου θα διοργανώσει μουσικοχορευτικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους).
Επιστροφή από Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου Μαύρων Βολίων (δρόμος ΚΤΕΟ), Κάλβου, Ελισσάβετ Μουτσάν-Μαρτινέγκου, Αλ. Ρώμα, 21ης Μαΐου.
Τερματισμός: Πλ. Αγίου Μάρκου (Διαδρομή: 12,7 χλμ). Εκεί θα γίνει κλήρωση ενός ποδηλάτου. Στολίστε το ποδήλατό σας και ελάτε.
Χορηγός ποδηλάτου Κέντρο χρώματος κ .Γιώργος Κάνδηλας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ
α) Όλα τα παιδιά να είναι συνοδευόμενα από γονείς και κηδεμόνες και να υπακούουν στους κανόνες που θα τους ανακοινωθούν πριν την έναρξη της ποδηλατάδας, από τους διοργανωτές.
β) Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα πρέπει να έχουν ήδη φροντίσει για την άριστη λειτουργία των ποδήλατών τους (φούσκωμα ελαστικών , φρένα κτλ).
γ) Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα, είναι βόλτα με τα ποδήλατά μας και ΟΧΙ αγώνας, γι’ αυτό δεν κάνουμε επιθετική οδήγηση, δεν προσπερνάμε και επιδεικνύουμε την ομαδικότητα και την ευγενή μας άμιλλα.
δ) Κανείς ποδηλάτης δεν προσπερνά τον προπομπό ποδηλάτη και κανείς δεν μένει πίσω από τον οπισθοφύλακα ποδηλάτη!
ε) Αν για οποιονδήποτε λόγο νιώσουμε κόπωση ή αντιμετωπίσουμε τεχνικό πρόβλημα με το ποδήλατό μας, αμέσως σταματάμε στο δεξί μέρος του δρόμου και αναμένουμε τον τελευταίο ποδηλάτη/σκούπα.
στ) ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ζ) Ο κάθε ποδηλάτης να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό.
η) Τέλος, να επισημαίνουμε ότι η επιτυχία της ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ είναι στα χέρια όλων μας, αρκεί να λειτουργήσουμε σαν ομάδα ποδηλατιστών, που θέλουν να περάσουν καλά υπακούοντας στους κανόνες ασφαλείας!
ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!
Συντονιστής ομάδας: Μιχάλης Δεμέτης
Διοργανωτής : Δήμος Ζακύνθου, Καρναβαλική Επιτροπή.

https://www.facebook.com/events/3627662060841310/


Spread the love for Zante